Vakantie Wegwijzer Nederland - VakantieWegwijzer.com geeft een overzicht van vakanties, goedkope lastminutes, wintersportvakanties en verre reizen.  Vakantie Wegwijzer Belgie - Grootste aanbieder van vakanties, last minutes, wintersport en citytrips van Belgie!  home     reizen     rondreizen
print deze pagina  facebook vakantiewegwijzer  twitter vakantiewegwijs
Informatie
Over ons
Link service
Link toevoegen
Partner worden
Sitemap
Top 100
Contact
Uitverkoop
Dagaanbieding
Kortingshoek
SunnyDeal
 meer aanbiedingen
Vakantietips
Aanbiedingen
Beoordeling
Brochures
Inentingen
Reisorganisaties
Reisvergelijkingen
Reisverslagen
Routeplanners
Vakantienieuws
Vakantievoorbereiding
 meer vakantietips

Zonvakanties
Arke
De Jong Intra
Neckermann
Sunweb
 meer zonvakanties
Lastminutes
Kras lastminutes
Verre lastminutes
Peter Langhout
 meer lastminutes
Verre reizen
FOX
Koning Aap
Tenzing Travel
NRV Holiday
TunaFish
 meer verre reizen
Auto vakanties
ANWB autovakanties
De Jong Intra
Kras autovakanties
Peter Langhout
Sunweb Autovakanties
Vacance Select
 meer autovakanties
Wintersport
Bizz Travel
Clubmed
Husk Winter
Sunweb Winter
 meer wintersport
Vliegtickets
Cheap Tickets
Ebookers
Expedia
KLM
Vliegen naar
World Ticket Center
 meer vliegtickets
Stedentrips
Effeweg
Ga Samen
Van Nood reizen
Weekendesk
 meer stedentrips
Hotels
Accor
BoekHotel.nl
Expedia
Formule 1 hotels
Hotels.com
Hotelspecials.nl
 meer hotels
Campings
Countrycamp
Ecamp
Eurocamp
Gustocamp
Petit Paradis
Suncamp
 meer campings
Bungalowparken Center Parcs
Hogenboom
Landal Greenparks
Libema
Roompot Vakanties
Vakantiepark Oranje
 meer bungalows

Rondreizen online

Rondreizen
Peter Langhout
333TRAVEL
De Jong Intra
Djoser.nl
Kras rondreizen
NRV Holiday
Shoestring reizen
FOX Vakanties
Koning Aap
Baobab rondreizen
Sawadee Reizen
SNP Groepsrondreizen
Pharos Reizen
Mambo rondreizen
 meer partners

Rondreizen

Steeds meer mensen willen iets van de wereld zien en het liefst in een korte periode. Een rondreis maken door een bepaald land of zelfs door meerdere landen geeft je de mogelijkheid in korte tijd heel veel te zien.

Je kan ervoor kiezen met een rugzak het land te doorkruisen, maar je kan ook voor een luxe en compleet verzorgde rondreis kiezen. Met een groep, individueel, of volledig naar eigen wensen samengesteld.Individuele rondreizen

Als jij die reiziger bent die avontuurlijk is, nieuwe ervaringen op wilt doen en kennis wilt maken met andere culturen, dan is de individuele rondreis dé geschikte reis voor jou. Niet gehinderd door een groep, maar vrij en ongebonden, kun je een reis samenstellen die volledig beantwoordt aan al je wensen. Actie, cultuur snuiven, lui luieren aan het strand: alles is mogelijk.Complete rondreizen, maatwerk of bouwstenen boeken

Er zijn twee, misschien wel drie keuzemogelijkheden voor individueel reizen. Veel reisorganisaties bieden complete individuele rondreizen aan. Deze rondreizen laten je in een aantal weken kennis maken met de reisbestemming. Je reist afwisselend met lokaal vervoer of per auto en tijdens de excursies reis je met eigen gids.Zelf je eigen individuele reis samenstellen kan met behulp van bouwstenen. Dit zijn korte reizen van een aantal dagen, die je samen combineert zodat een complete rondreis ontstaat. Al bij het bouwen van je reis heb je de vrijheid om je eigen reisroute te kiezen.

Er zijn echter ook geheel verzorgde en georganiseerde rondreizen, die je op eigen gelegenheid maakt. De reis is helemaal uitgestippeld en voert je langs de mooiste plekjes en belangrijkste culturele bezienswaardigheden van een land, stad of streek. Met of zonder privé-chauffeur, gids of huurauto. Je kunt het zo luxe of avontuurlijk maken als je zelf wilt. Hierbij geldt het principe: ‘gemak dient de mens’ en je geniet van wat anderen voor je gepland en uitgestippeld hebben.

Aanbieders individuele rondreizen

Georganiseerd reizen en met de vrijheid zelf onderweg je eigen weg te gaan. Tijdens individuele reizen zijn je overnachtingen, het vervoer en (optionele) excursies geregeld, maar reis je met je eigen reisgezelschap. Alleen, samen of met vrienden of familie, jullie bepalen gezamenlijk het reistempo en waar de reis naartoe gaat.

Riksja

Riksja Travel - een reisorganisatie van reizigers voor reizigers, met reisspecialisten die zelf veel gereisd hebben. Zij helpen je graag bij het samenstellen van je eigen ideale reis met bouwstenen.

Couples Only Rondreizen

Couples Only - onderdeel van FOX Vakanties, dé internet-reisorganisatie van Nederland. Georganiseerde individuele reizen, speciaal samengesteld voor twee personen.


Van Verre: individuele reizen op maat naar Azië

Van Verre - individuele reizen op maat naar Azië: Thailand, Vietnam, Cambodja, Indonesië, Maleisië, Myanmar (Birma) en Laos. Alles kan! Geef je wensen aan, en je eigen route wordt samengesteld.

Individuele rondreizen van 333TRAVEL

333 TRAVEL - de individuele reizen specialist naar Amerika, Azië, Australië en Nieuw-Zeeland. Voor topvakanties naar de mooiste locaties binnen Azië met jaarlijks duizenden tevreden klanten!


SNP Natuurreizen van de ANWB: groepsreizen, individueel en maatwerkopties. Kijk verder voor verre rondreizen, themareizen, fotografiereizen, natuursafari’s en arctische natuurexpedities.

SNP.nl - voor reizigers die de natuur en cultuur van een land in eigen tempo willen ontdekken. Niet enkel vanachter het raampje van een touringcar of op loodzware wandeltochten.

Fly & Drive

Fly&drive reizen hebben een individuele insteek, maar zoals de naam al zegt, reis je ter plekke met een eigen huurauto. Individueel reizen kan ook met auto met chauffeur of wanneer je gebruik maakt van lokale treinen of bussen. Reisorganisaties werken met lokale reisagenten die je op de bestemming op weg helpen. Ze ontvangen je bij aankomst en begeleiden je naar het eerste hotel, helpen je op een trein- of busstation of zorgen dat je excursie op het juiste tijdstip van start gaat. De individuele vrijheid heb je onderweg. Je huurauto zet je aan de kant of je vraagt de chauffeur even te stoppen. Je ontdekt op eigen gelegenheid die leuke shopjes of dat knusse restaurant. Of kies er juist voor even helemaal niets te doen.

Aanbieders fly drives en autorondreizenWTC Fly & Drive vakanties naar bestemmingen wereldwijd bij World ticket Center

WTC Fly & Drives en rondreizen - genieten ervan om op eigen gelegenheid een stad, land of continent te ontdekken. Ervaar het echte vrijheidsgevoel tijdens uw verre reis met een Fly Drive vakantie of een Fly & Camper reis!

BBI-Travel.nl

BBI-Travel - een fly drive-arrangement (vlucht & autohuur) of een autorondreis geeft u de vrijheid om op comfortabele wijze uw vakantiebestemming te ontdekken. Beleef Ierland, IJsland, Scandinavië of Canada!

Autorondreizen Flex Travel: pakketreizen van alle bekende reisorganisaties, maar ook maatwerk

Flex Travel - fly drives, wandelvakanties en zonvakanties naar Portugal, Spanje en Griekenland! Overnacht in authentieke hotels, landhuizen, in een paradore in Spanje of in één van de vele luxe pousadas in Portugal.

KRAS fly-drive aanbiedingen

KRAS fly-drive aanbiedingen - uiteenlopende autovakanties, waarbij de vliegreis, hotels en huurauto zijn geregeld. Reis comfortabel naar Amerika, Griekenland, Cuba, Mexico, Curaçao, Sri Lanka, Zuid-Afrika, de Azoren, Italië, Madeira, Portugal of Spanje.

Maatwerk

Je kunt kiezen voor een rondreis die in zijn geheel voor jou samengesteld wordt. Experts op dit gebied, die de nodige kennis en ervaring hebben, kunnen je daarbij helpen. Alle mogelijkheden liggen in principe open. Ook is het mogelijk om delen van de reis vast te leggen. Op deze manier hoef je onderweg niet al te veel te regelen, wat tijd- en energiebesparend werkt op een in het algemeen toch vaak te korte vakantie. Een geschikte slaapplaats of vervoersmogelijkheden die op elkaar aansluiten, zijn zaken die je thuis met je touroperator al kunt regelen. Daarnaast kun je besluiten dagen open te houden en afhankelijk van de omstandigheden ter plekke overnachtingen en vervoer te regelen.

Wat zijn de kosten? Voor maatwerk, dus zelf samengestelde reizen, wordt meer betaald dan voor geheel verzorgde reizen die de touroperator aanbiedt. Hoe exclusiever, hoe duurder. Maar dit spreekt natuurlijk vanzelf.

Populaire zoektermen

rondreis individuele reizen fox groepsreizen marokko familierondreizen thailand maatwerk zuid-afrika riksja backpacken fly drive vliegtickets

Groepsrondreizen

Ontdek de magische wereld van Marokko

Een groepsreis kan een interessante optie zijn als je eigenlijk wel zelfstandig en onafhankelijk op vakantie wilt, maar toch ook van het gezelschap van anderen wilt genieten, om de ervaringen meteen te kunnen uitwisselen. Ook heb je op die manier de relatieve zekerheid van wat Nederlanders om je heen. Dat dan de organisatie en een deel van de voorbereidingen door ervaren mensen gedaan wordt, dat er een interessant aanbod is van activiteiten onderweg en dat je ook eens iets kunt weigeren, kan het vakantieplezier alleen maar vergroten.

Er zijn tal van aanbieders van groepsrondreizen, vaak met hun eigen specialisatie; exotische oorden, sportieve activiteiten, exclusieve ontspanning, bijzondere excursies of unieke ontmoetingen met de plaatselijke bevolking.
   meer groepsreizen

Aanbieders groepsrondreizennoSun Reizen - Avontuurlijke Rondreizen

noSun Reizen - zin in een actieve en avontuurlijke vakantie in Europa? Alleen of met meerderen zelfstandig op reis? Met eigen vervoer of fly-drive? Met noSun ervaar je de meerwaarde van actieve groepsreizen. noSun: jouw reisavontuur in Europa!

Sawadee en Baobab avontuurlijke rondreizen

Sawadee en Baobab - de voordelen van een georganiseerde reis, zonder dat je wordt belemmerd in je individuele vrijheid! Groepsreizen, singlereizen, familiereizen, festivalreizen en expedities!

Djoser

Djoser.nl - rondreizen in kleine groepen waarbij cultuur, natuur en contact met de plaatselijke bevolking de belangrijke elementen in het reisprogramma zijn. Reizen naar bestemmingen in het Midden-Oosten, Afrika, Azië, Latijns-Amerika, Oceanië en Noord-Amerika.

Discoveryreizen Speciale rondreizen, overal ter wereld

DiscoveryReizen.nl - avontuurlijke reizen in internationaal gezelschap! Van de ruige natuur in Alaska tot de eeuwenoude culturen in Vietnam en China en van uitgestrekte vlaktes in Afrika tot de ongerepte gebieden in Chili en Argentinië!

Koning Aap.nl - verre reizen voor levensgenieters

KoningAap.nl - prachtige groepsreizen naar werkelijk alle uithoeken van onze planeet. Met Koning Aap ga je écht op reis! Familiereizen, festivalreizen, pioniersreizen en AapHelptMee... sluit je groepsreis af met een weekje vrijwilligerswerk.

FOX Vakanties - dé verre reizen touroperator!

FOX Vakanties - dé reisorganisatie naar verre bestemmingen van ANWB! FOX heeft een uitstekende reputatie opgebouwd met de verkoop van wereldwijde pakketreizen, scherp geprijsd en goede kwaliteit.