Vakantie Wegwijzer Nederland - VakantieWegwijzer.com geeft een overzicht van vakanties, goedkope lastminutes, wintersportvakanties en verre reizen.  Vakantie Wegwijzer Belgie - Grootste aanbieder van vakanties, last minutes, wintersport en citytrips van Belgie!  home     vakantietips     reisverslagen
print deze pagina  facebook vakantiewegwijzer  twitter vakantiewegwijs
Informatie
Over ons
Link service
Link toevoegen
Partner worden
Sitemap
Top 100
Contact
Uitverkoop
Dagaanbieding
Kortingshoek
SunnyDeal
 meer aanbiedingen
Vakantietips
Aanbiedingen
Beoordeling
Brochures
Inentingen
Reisorganisaties
Reisvergelijkingen
Reisverslagen
Routeplanners
Vakantienieuws
Vakantievoorbereiding
 meer vakantietips

Zonvakanties
Arke
De Jong Intra
Neckermann
Sunweb
 meer zonvakanties
Lastminutes
Kras lastminutes
Verre lastminutes
Peter Langhout
 meer lastminutes
Verre reizen
FOX
Koning Aap
Tenzing Travel
NRV Holiday
TunaFish
 meer verre reizen
Auto vakanties
ANWB autovakanties
De Jong Intra
Kras autovakanties
Peter Langhout
Sunweb Autovakanties
Vacance Select
 meer autovakanties
Wintersport
Bizz Travel
Clubmed
Husk Winter
Sunweb Winter
 meer wintersport
Vliegtickets
Cheap Tickets
Ebookers
Expedia
KLM
Vliegen naar
World Ticket Center
 meer vliegtickets
Stedentrips
Effeweg
Ga Samen
Van Nood reizen
Weekendesk
 meer stedentrips
Hotels
Accor
BoekHotel.nl
Expedia
Formule 1 hotels
Hotels.com
Hotelspecials.nl
 meer hotels
Campings
Countrycamp
Ecamp
Eurocamp
Gustocamp
Petit Paradis
Suncamp
 meer campings
Bungalowparken Center Parcs
Hogenboom
Landal Greenparks
Libema
Roompot Vakanties
Vakantiepark Oranje
 meer bungalows

Rondreizen online

Partners
Sunweb
Eliza was here
Tunafish
Arke
Kras
De Jong Intra
Landal
Expedia
Corendon
Accor Hotels
FOX Vakanties
 meer partners

Verrassend Cuba

Wie aan Cuba denkt, ziet al snel beelden voor zich van Amerikaanse oldtimers, charmante koloniale gebouwen en de geijkte combi van rum en sigaren. Terecht, want deze iconische zaken kom je tijdens een reis door Cuba dagelijks tegen. Samen met swingende salsadansers, ossenkarren en een heleboel Che-Guevaramuurschilderingen. Tot zover niks opmerkelijks. Maar Cuba behelst meer dan alleen deze beroemde façade uit de reisbrochures.
   onze meest verrassende cubafeitjesHoe reis je met de bus in Zuid-Amerika?

Zuid-Amerika heeft veel moois te bieden en de meeste vakantiegangers die de luxe hebben om wat langer weg te blijven, houden het niet bij slechts één land. In Zuid-Amerika verplaatsen de meeste toeristen zich per bus voor nationale en internationale ritjes. Het bussysteem werkt in Zuid-Amerika niet helemaal hetzelfde als in Europa en daarom hebben we een aantal tips voor je op een rijtje gezet.
   meer reizen in zuid-amerikaFietsen zonder grenzen in de Achterhoek

In het rivierenlandschap van de Nederlandse Achterhoek en het Duitse Westmünsterland is water een verbindend element tussen de twee landen waarbij je het ene moment in Nederland bent en je je vijf minuten later op Duits grondgebied bevindt. Een meerdaagse, grensoverschrijdende fietstocht langs de rivieren Slinge, Berkel, Aa en IJssel levert verrassende ontdekking op aan beide kanten van een denkbeeldige grens. Wie liever wandelt kan hier diverse gemarkeerde rondwandelingen maken op het Commiezenpad.
   meer fietsen in de achterhoekDe Zeeuwse cultuur is om je vingers bij af te likken!

Af en toe lijkt het wel alsof Nederlanders de provincie Zeeland een beetje links laten liggen. Op zonnige dagen stromen de toegangswegen vol, maar voor de rest van het jaar heerst er een vreemd soort vooroordeel tegen deze provincie waar de frisse lucht bijna een handelsmerk is geworden.
   meer cultuur in zeeland7 daagse rondreis Nieuw-Zeeland

Een groet voor al mijn vrienden, familie, bekenden, onbekenden, landgenoten, en iedereen die ik vergeten ben! Dit is een verslag over mijn 7 daagse rondreis met de Stray bus. Voordat je begint met lezen, neem eerst even een kijkje op de site www.straytravel.com wat helpt om een beeld te vormen van de tour operator.We hebben de JILL pass gereisd en hebben op deze manier bijna het hele Noordereiland gezien. Het was zo gigantisch mooi dat ik een verslag over deze week schrijf.
   meer straybus nieuw-zeeland

Populaire zoektermen

reistips reisverslagen reishonger groepsreizen ervaringen rondreizen thailand reisverhalen

Groepsrondreizen

Ontdek de magische wereld van Marokko

Een groepsreis kan een interessante optie zijn als je eigenlijk wel zelfstandig en onafhankelijk op vakantie wilt, maar toch ook van het gezelschap van anderen wilt genieten, om de ervaringen meteen te kunnen uitwisselen. Ook heb je op die manier de relatieve zekerheid van wat Nederlanders om je heen. Dat dan de organisatie en een deel van de voorbereidingen door ervaren mensen gedaan wordt, dat er een interessant aanbod is van activiteiten onderweg en dat je ook eens iets kunt weigeren, kan het vakantieplezier alleen maar vergroten.

Er zijn tal van aanbieders van groepsrondreizen, vaak met hun eigen specialisatie; exotische oorden, sportieve activiteiten, exclusieve ontspanning, bijzondere excursies of unieke ontmoetingen met de plaatselijke bevolking.
   meer groepsreizen

Aanbieders groepsrondreizennoSun Reizen - Avontuurlijke Rondreizen

noSun Reizen - zin in een actieve en avontuurlijke vakantie in Europa? Alleen of met meerderen zelfstandig op reis? Met eigen vervoer of fly-drive? Met noSun ervaar je de meerwaarde van actieve groepsreizen. noSun: jouw reisavontuur in Europa!

Sawadee en Baobab avontuurlijke rondreizen

Sawadee en Baobab - de voordelen van een georganiseerde reis, zonder dat je wordt belemmerd in je individuele vrijheid! Groepsreizen, singlereizen, familiereizen, festivalreizen en expedities!

Djoser

Djoser.nl - rondreizen in kleine groepen waarbij cultuur, natuur en contact met de plaatselijke bevolking de belangrijke elementen in het reisprogramma zijn. Reizen naar bestemmingen in het Midden-Oosten, Afrika, Azië, Latijns-Amerika, Oceanië en Noord-Amerika.

Discoveryreizen Speciale rondreizen, overal ter wereld

DiscoveryReizen.nl - avontuurlijke reizen in internationaal gezelschap! Van de ruige natuur in Alaska tot de eeuwenoude culturen in Vietnam en China en van uitgestrekte vlaktes in Afrika tot de ongerepte gebieden in Chili en Argentinië!

Koning Aap.nl - verre reizen voor levensgenieters

KoningAap.nl - prachtige groepsreizen naar werkelijk alle uithoeken van onze planeet. Met Koning Aap ga je écht op reis! Familiereizen, festivalreizen, pioniersreizen en AapHelptMee... sluit je groepsreis af met een weekje vrijwilligerswerk.

FOX Vakanties - dé verre reizen touroperator!

FOX Vakanties - dé reisorganisatie naar verre bestemmingen van ANWB! FOX heeft een uitstekende reputatie opgebouwd met de verkoop van wereldwijde pakketreizen, scherp geprijsd en goede kwaliteit.